Våra tjänster

PERSONALUTHYRNING – uthyrning av arbetskraft till företag för både kortare och längre projekt. Vi specialiserar oss på metallarbete såsom svetsning och tillverkning men har bred kompetens och tar också gärna an arbete i andra områden. För personaluthyrning finns det två alternativ beroende på hur avtalet utformas:

  1. Personaluthyrning hos kundens verksamhetsställe där kunden förser de material och verktyg som krävs för arbetet.
  2. Personaluthyrning hos kundens verksamhetsställe där underleverantören helt eller delvis förser de material och verktyg som krävs för arbetet.

Fördelarna med oss

TIDIGARE ERFARENHET PÅ DEN SVENSKA ARBETSMARKNADEN – ända sedan företaget grundades har vi enbart arbetat på den svenska marknaden och är därför välbekanta med hur den fungerar.

POSITIV FEEDBACK FRÅN KUNDER – om du vill bli fullt övertygad om vilka vi är och våra förmågor kan du gärna kontakta någon av våra tidigare nöjda kunder.

REGISTRERADE FÖR F-SKATT I SVERIGE – SAK WELDING OÜ är registrerade för skatt is Sverige och har ett svenskt F-skattenummer.

KOMMUNIKATIONSSPRÅK – du kan kontakta oss på antingen svenska eller engelska. All vår personal är EU-medborgare och talar engelska.

SNABB ADMINISTRATION – företagsledarna är med på plats och tar del i vardagsarbetet, vilket garanterar snabb och enkel kommunikation mellan kund och leverantör.

Kontakta oss